Med ett nyttigare bröd

KAN DU NJUTA VARJE DAG

BESTÄLL MATBRÖD

MATBRÖD

Vi har ökat fullkornshalten och minskat sockermängden i våra degar

Krumelur

Vi tycker det är viktigt att göra vårt matbröd så nyttigt vi bara kan. Därför har vi ökat fullkornshalten och minskat på sockret i degarna. Vi använder surdegar där den långsamma jäsprocessen bidrar till ett smakrikare och hälsosammare bröd med bättre hållbarhet. Vi hoppas att du ska gilla det lika mycket som vi.

Vi har ett basutbud av limpor som du kan hitta hos oss varje dag, sedan har vi vissa limpor som bara bakas vissa dagar. Detta för att kunna erbjuda ett brett och varierat sortiment. Bland våra matbröd hittar du bland annat, småfranskor, bräck (sol, råg samt ost), fröfrallor, Siljans Sport, Siljanslimpa, siktkaka, levainbröd, bergakungen samt våra populära tekakor.


VECKANS BRÖDMENY

MÅNDAG Fruktbröd, 69 kr/kg

TISDAG Tjockbulla, 27 kr

ONSDAG Åkeröråg, 31 kr

TORSDAG Danskt rågbröd, 44 kr

FREDAG Nötbröd, 48 kr

tjockbulla_2000x1200


ALLA DAGAR

Bergakungen, 49 kr

Leksandsfröjd, 52 kr

Levain, 60 kr/kg

Siktkaka, 19 kr

Siljanslimpa, 29 kr

Siljans Rågsur, 29 kr

Siljans Sport, 29 kr


PORTIONSBRÖD

Franska, 4 kr

Levain, 9 kr

Ost-, Råg & Solbräck, 7 kr

Siljans Sport, 9 kr

Siljans Rågsur, 9 kr

Tekaka, 7 kr

KAFFEBRÖD

Precis som när det gäller vårt matbröd är vi väldigt noga med att bara ha de bästa råvarorna i alla våra kaffebröd. Här hittar du det mesta du kan önska dig: från klassiska kanelbullar, vetelängder och wienerbröd till mazariner, katalaner och toscabitar. Prova gärna vår populära blåbärskrans. Alltid saftig och god och mycket uppskattad.

Låt en vacker sockerkrans

PRYDA FIKABORDET