ÅRETS TJOCKBULLA

Krumelur

Bakar ni den godaste tjockbullan? 

Nu lanserar Siljans Konditori tävlingen ”Årets Tjockbulla 2017”! Visst är tjockbullan ett bland de allra godaste bröden? Det finns även många varianter som bakas i bagarstugorna runt om i bygden. Och det är en konst i sig att få till den perfekta brödkakan, något som kräver både känsla och erfarenhet. Därför tycker vi det är extra kul att lansera denna tävling där en oberoende jury kommer bedöma de olika bidragen utifrån tre kategorier: smak, utseende och konsistens. Tillsammans med Siljan News och Matta Ingels i spetsen bjuder vi på en rafflande tävling där årets vinnare ska koras.

Vill ni vara med och tävla? Lördagen den 25 november avgörs vilket lag i Leksands Kommun som bakar den godaste tjockbullan. Anmäl dig och ditt lag redan idag, men senast måndag den 20 november. Lycka till!


Anmälan

Fyll i din ansökan till Årets tjockbulla 2017 och tryck på skicka. Du kommer därefter få ett mail där vi bekräftar att vi mottagit din anmälan. Får du ingen bekräftelse, skicka ett mail till tavling@siljanskonditori.se. Anmäl dig redan idag, men senast måndag den 20 november 2017.

LAGNAMN (obligatorisk)

LAGKAPTEN (för- och efternamn) (obligatorisk)

TELEFONNUMMER (obligatorisk)

E-POST (obligatorisk)


Om tävlingen

DATUM lördag 25 november 12.00 – 13.00

PLATS Siljans Konditori, Leksand

ANMÄLAN senast måndag 20 november

Krumelur

TÄVLINGSREGLER

Du och ditt bagarlag lämnar 6 tjockbullar som skall vara så lika varandra som möjligt. Bidraget lämnas lördagen den 25 november mellan kl. 09.00 – 10.00 på Siljans Konditori. Vinnaren utses kl. 12.30 på Siljans Konditori.

tjockbulla_2000x1200

JURYN

Juryns uppgift är att bedöma bidragen i tre olika kategorier: smak, konsistens och utseende. Juryns ordförande är Sara Lidell (guldmedaljör i EM unga bagare 2013). Jurybedömningen genomförs på Siljans Konditori, lördagen den 25 november mellan kl. 10.30 – 11.30.

sara-tipsar
Juryordförande: Sara Lidell


arets_tjockbulla

Tävlingen arrangeras i samarbete med Siljan News.